Badkamers

De badkamer wordt gezien als een van de persoonlijkste ruimtes in een woning. Waar de een graag een bad heeft geeft de ander de voorkeur aan een douche. Wanneer partners om dezelfde tijd de deur uit gaan kan een duo douche uitkomst bieden. Zo is ook een dubbele wastafel al een gewild object in de badkamer. Naast persoonlijke voorkeur is de beschikbare ruimte van belang. Moet er bijvoorbeeld ook plaats gemaakt worden voor een wasmachine?

Een bekend fenomeen bij een verhuizing is dat de badkamer voor die tijd een metamorfose zal ondergaan. Het lijkt niet uit te maken of de ruimte gedateerd is uitgevoerd in jaren zeventig tinten of volledig wit. Elke nieuwe bewoner heeft zo z’n ideeën over een optimale badkamer. Dat kan de kleur zijn, de maat van de tegels maar ook het geboden comfort. Is er bijvoorbeeld een tweede toilet gewenst of juist niet. Gaat men graag in bad? Alleen of met z’n tweeën? De mogelijkheden zijn er allemaal.

Een verhuizing is een moment om kritisch naar een badkamer te kijken maar ook gedurende de bewoning kan de behoefte ontstaan om de badkamer aan te pakken. Wij kunnen binnen de beschikbare ruimte bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en een badkamer op maat ontwerpen. We bouwen of verbouwen vervolgens de mooiste badkamers met de beste materialen. We gebruiken daarvoor gerenommeerde merken zoals Huppe, Sphinx, Ideal, Standard, Laufen, Pharo, Hansgrohe en Grohe.

Wij werken veel samen met de groothandels Dales Sanitair in Nijmegen en Van Dijk Sanitair in Elst. Daar ligt de inspiratie voor het oprapen en zo kunnen we samen met de klant het plaatje invulling geven. Zo kunnen we aangepast sanitair leveren, baden, douchewanden, kranen en badkamermeubels. Geheel naar de wensen van de klant. Door het gebruik van eerste klas materialen kunnen we goede garantievoorwaarden afgeven zodat u verzekerd bent van een lange levensduur en optimaal gebruiksgenot.

We kunnen compleet nieuwe badkamers leveren en installeren. We kunnen bestaande badkamers naar de wensen van de klant verbouwen. En we kunnen aanpassingen maken. Denk daarbij aan woningaanpassingen voor minder-validen. Zo kunnen we een bad vervangen voor een inloopdouche. Of een aangepast toilet plaatsen. Informeer eens naar de mogelijkheden en toets uw wensen aan de beschikbare ruimte en het budget.

Als allround installatiebedrijf is Hans Hoenselaar het aangewezen adres voor badkamers. Bouw, verbouw of aanpassing van badkamers, het is allemaal mogelijk. Gebruik van de beste materialen van onze topleveranciers staan borg voor een prachtig resultaat. Neem contact met ons op via nummer 024-3583422 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Desgewenst maken we een ontwerp en een offerte zodat u weet wat u kunt verwachten. Zo zal ook uw badkamer aan uw wensen kunnen voldoen.

  • Alle topmerken (o.a. Huppe, Sphinx, Ideal, Standard, Laufen, Pharo, Hansgrohe, Grohe)
  • Woningaanpassing voor minder-validen
  • Indien gewenst snelle levering en installatie
  • Goede garantievoorwaarden