Dakbedekking

Een goede dakbedekking is de basis van een gebouw. Een huis geeft je een dak boven je hoofd. Maar dat dak moet dan wel betrouwbaar zijn. Dat betekend vooral waterdicht. Belangrijk daarbij is het gebruik van de juiste materialen en techniek. Elk dak kent daarbij z’n kritische punten. Deze zitten vooral in de overgang van materialen. Langs het dakkapel, aan de randen, bij een schoorsteen. Denk aan loodbeslag, koper- en zinkwerk.

Een lekkage in een dakbedekking kan veel ellende opleveren. En dat probleem beperkt zich niet alleen tot de ruimte direct onder het dak maar bereikt ook onderliggende ruimtes. Zo kunnen bij een etagewoning de onderburen last krijgen van een lek buiten de eigen woning. En zo is het niet alleen voor particulieren en bedrijven belangrijk het dak op orde te hebben maar ook voor verenigingen van eigenaren. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn dan ook van belang.

Een goed aangelegd dak voorkomt de ellende van een lekkage. Daarbij is het beter te voorkomen dan te genezen. Vandaar het belang van goed onderhoud. Nu kan het voorkomen dat u toch te maken krijgt met wateroverlast. U zult dat zo snel mogelijk verholpen willen zien. Al is het alleen al om de schade te beperken. Wij kunnen zorgen dat het lek boven water komt en een passende oplossing bieden. Onze jarenlange ervaring staat daar garant voor.

Bij het maken van een nieuw dak of het opknappen van een bestaand dak is ook het gebruik van goede materialen van belang. Milieuvriendelijke dakbedekkingen met schoon water verklaring volgens de eisen van deze tijd. Zo wordt steeds vaker Ethyleen-Propyleen-Dieen Monomeer gebruikt, in de volksmond EPDM genoemd. Dit materiaal wordt zonder branden aangebracht. Het vertrouwen in dit materiaal is zo groot dat we twintig jaar garantie kunnen geven op EPDM dakbedekking. Zo heeft u de zekerheid van een goed dak.

Nieuwe daken en bestaande daken zijn bij ons in vertrouwde handen. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor aanleg en onderhoud van uw dakbedekking. Dit geldt voor grote en kleine daken. Behalve particulieren kunnen ook bedrijven, instellingen en verenigingen van eigenaren bij ons terecht. Wij bekijken de situatie, de wensen en de mogelijkheden en we geven een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Zonder concessies te doen op de kwaliteit garanderen we op al onze dakwerken een eerlijke prijs. U kunt er dus van op aan dat u een goed, betrouwbaar dak krijgt van goede materialen waar u jaren van op aan kunt. Zo zijn ook uw dakwerken bij Hans Hoenselaar Installatietechniek in goede handen en weet u dat u niet te veel betaald. Neem contact met ons op via telefoonnummer 024-3583422 voor alle informatie en advies.

  • Fraaie en duurzame dakbedekking (o.a. koper- en zinkwerk)
  • Veelvuldig gebruik van EPDM (milieuvriendelijke dakbedekking, zonder branden)
  • Twintig jaar garantie op EPDMdakbedekking