Verwarming

Het klimaat in huis bepaald voor een belangrijk deel het woongenot van een woning. De temperatuur moet in alle ruimten aangenaam zijn, in de woonkamer iets warmer en koeler op de slaapkamers. Maar ook de vochtigheid speelt hierbij een rol. Verwarming en ventilatie dienen op elkaar afgestemd te zijn voor een optimaal resultaat. Daarbij zijn ook de kosten van belang. Stookkosten, gemaakt in het koude seizoen, komen immers elke maand terug. Niet voor niets is tegenwoordig voor nieuwbouwhuizen energieneutraal al de norm.

Bij het bereiken van een goed binnenshuis klimaat komt het werk van de installateur om de hoek kijken. Een moderne verwarmingsketel in combinatie met een doordacht verwarmingssysteem, zoals radiatoren, muur- of vloerverwarming, zorgen samen met een passend ventilatiesysteem voor een optimaal rendement. Denk daarbij aan lage temperatuurverwarming, warmtepompen en CO2 gestuurde ventilatie. De modernste technieken kunnen gebruikt worden om het klimaat in een woning optimaal te beheersen.

Bij het installeren van een klimaatinstallatie gebruiken wij enkel materialen van gerenommeerde merken. In het geval van CV ketels gaat het daarbij onder andere om Daalderop, Bosch, Intergas, Remeha en Vaillant. Voor de radiatoren werken we met merken als Jaga, Radson en Thermic. Door het gebruik van kwaliteitsproducten en materialen kunnen wij ook kwaliteit garanderen. Ons vakwerk en betrokkenheid met de specifieke situatie zorgen zodoende voor tevreden klanten. Dit geldt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven.

We kunnen voor nieuwbouwprojecten zoals woningen en bedrijfspanden een optimale installatie berekenen, ontwerpen, leveren en plaatsen. Zo zorgen we voor een optimaal Energie Prestatie Coëfficiënt. In de toekomst zal het vereiste EPC op nul worden gesteld en daar werken we nu al naar toe. Denk daarbij aan het installeren van een HRE ketel. Onder HRE wordt verstaan Hoog Rendementsketel en Energieproductie. Daarbij doet de ketel zijn werk als combiketel maar wekt het ook elektrische stroom op.

Naast het installeren van nieuwe installaties in woningen en bedrijven vervangen we ook bestaande installaties. Wanneer de huidige installatie aan vervanging toe is bekijken we de situatie en de mogelijkheden zodat we een gepast advies kunnen geven. We bieden daarbij de keuze uit verschillende merken ketels. Ook hier kan men denken aan Daalderop, Bosch, Intergas, Remeha en Vaillant. We zijn dus niet beperkt tot een bepaald merk, de keuze is ruim. Zo is er voor elke bestaande situatie een oplossing mogelijk.

Vanzelfsprekend is men ook voor het onderhoud van klimaatinstallaties bij Installatiebedrijf Hans Hoenselaar aan het juiste adres. Ongeacht of het nu gaat om door ons geïnstalleerde systemen bij particulieren, woningcorporaties, bedrijven en instellingen of bestaande installaties. Voor het maken van een onderhoudsafspraak zijn we bereikbaar op nummer 024-3583422. Op dit nummer zijn we ook 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Ook bieden wij servicecontracten inclusief hulp binnen 24 uur. Zo zorgen we ervoor dat u nooit in de kou hoeft te zitten.

  • Warmtepompen / lage-temperatuur-verwarming (LTV) / luchtverversing
  • CV-ketels (o.a. Daalderop, Bosch, Intergas, Remeha, Vaillant)
  • Radiatoren (o.a. Jaga, Radson, Thermic)
  • Servicecontracten (incl. hulp binnen 24 uur