Leidingbouw

De basis van ons installatiebedrijf ligt in de de leidingbouw. Op 1 februari 1997 werd het eenmansbedrijf door Hans Hoenselaar opgericht met als belangrijkste activiteit leidingwerk. Nog altijd is het werk aan gasleidingen, stoomleidingen en droge blusleiding installaties een belangrijke pijler in ons bedrijf. Het betreft hier specialistisch werk dat aan de hoogste eisen moet voldoen. Inmiddels hebben wij dus al ruim twintig jaar ervaring met leidingwerk zodat het bij ons in vertrouwde handen is.

Met name klanten in de industriële markt worden door Hans Hoenselaar Installatietechniek bedient met leidingwerk. Gasleidingen in een bedrijfspand bereiken al snel een grotere diameter. Deze leidingen zijn over het algemeen van staal en dienen vakkundig aan elkaar gelast te worden. Onze lassers zijn volledig gecertificeerd om dit laswerk te mogen uitvoeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld heaters in magazijnen en werkplaatsen betrouwbaar aansluiten volgens alle normen die daar voor gelden.

In industriële omgevingen wordt nog altijd gebruik gemaakt van stoomleidingen. Voor deze leidingen gelden weer eigen normen. Het zijn eersteklas lassers die deze leidingen mogen maken. Hans Hoenselaar Installatietechniek heeft de vakkennis in huis om dit werk uit te voeren. Zo zijn ook andere dikwandige leidingen bij ons in goede handen. Denk daarbij aan natte en droge blusleidingen. Dit maakt ons de juiste partner voor al het industriële leidingwerk.

In de leidingbouw werken we veelvuldig samen met projectontwikkelaars en architecten. Dit zijn dan ook de partners die ons weten te vinden in dit specialistische vakgebied. Zo kan er een leidingwerk ontworpen worden dat aan alle eisen voldoet. Daarbij zorgen wij voor een gedegen installatie van dit leidingwerk. Onze jarenlange ervaring en de expertise die we in huis hebben staan daar garant voor. Zo kunt u er van op aan dat al het leidingwerk in het bedrijf betrouwbaar is en blijft.

Omdat onze lassers aan de hoogste eisen voldoen kunt u ook voor minder veeleisend leidingwerk en laswerk bij ons terecht. We bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en zullen een passende aanbieding doen. Onze expertise op dit vakgebied wordt ook ingezet om nieuwe vakmensen op te leiden. Hans Hoenselaar Installatietechniek is een Erkend Leerbedrijf. MBO-studenten kunnen het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen in ons bedrijf.

Projectontwikkelaars en architecten kunnen met ons contact opnemen voor het ontwikkelen van nieuw leidingwerk. We bundelen zo onze expertise voor een optimaal resultaat. Wanneer er dus een nieuw bedrijfspand gebouwd gaat worden waar leidingbouw van toepassing is zijn wij uw partner. Denk daarbij aan gasinstallaties en dikwandige cv-installaties. Andere industriële toepassingen zoals stoomleidingen behoren ook tot de mogelijkheden. Wilt u informatie of een passende offerte, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024-3583422.

  • Dikwandige buizen t.b.v. gas-, stoom-, brandblus- en cv-installaties
  •  Veelvuldige samenwerking met projectontwikkelaars en architecten
  • Erkend Leerbedrijf